22 Temmuz 2015 Çarşamba

Rhodolfo da tamam mı?



Beşiktaş’ta hem yönetim, hem de teknik heyetin önceliği savunmaya yapılacak takviyeydi… Sivok’la yolları ayıran, Atınç’ı Leipzig’e gönderen ve İbrahim Toraman’ın biletini kesen siyah-beyazlılar defansın ortasına yıldız bir isim almayı planlıyordu. Bu doğrultuda yapılan görüşmeler sonucunda Brezilya’nın Gremio takımında forma giyen Rhodolfo’yla anlaşma sağlanmıştı.
“BEŞİKTAŞ ÖNEMLİ KULÜP”
Takımıyla son maçına çıkan 28 yaşındaki deneyimli futbolcu ülkesine veda etti. Kulüpler arasındaki teminat mektubu sorunu da çözüldükten sonra Rhodolfo yola çıktı. Yıldız oyuncunun yarın Beşiktaş’ın Almanya kampına katılması bekleniyor. Başarılı oyuncu Brezilya basınına yaptığı açıklamada, “Kariyerimde beyaz bir sayfa açmanın zamanı gelmişti. Beşiktaş önemli bir adım” dedi.
GALATASARAY’IN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ
1986 doğumlu olan Brezilyalı futbolcu kariyeri boyunca A.Paranaense, Sao Paolo ve son olarak da Gremio forması giydi. Roma’ya transferi o dönemde kulübünün istediği yüksek bonservis bedeli sebebiyle gerçekleşmeyen Rhodolfo’yu Galatasaray’ın eski hocası Mancini de çok istemişti. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, yabancı sınırı sebebiyle de Rhodolfo’yu almamıştı.